Domov O podjetju Naša ponudba Spletna trgovina
Jomar d.o.o.
Cesta na postajo 64, 1351 Brezovica

Tel.: +386 01 36-57-663 Faks: +386 01 36-57-664
GSM: 041 646-989, 031 767-522  E-pošta: jomar@siol.net

coupona.com.ua

Na spletni strani uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti in posredovanja informacij. Z ogledom spletnih strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Loba Pluta Brusni material Wakol Liftkar Racatac O podjetju Kakovost in partnerji Specializacija parketarjev

SANO LIFTKAR

Transportni in invalidski vozički


www.liftkar.si

Specializacija parketarjev

Podjetje LOBA se je za potrebe slovenskega trga odločilo specializirati določeno število parketarjev. Ti lahko uspešno rešujejo reklamacije in morebitne težave pri polaganju parketa. Zato nekaj parketarjev vsako leto odide v Stuttgart, kjer se usposabljajo v novih, tehnološko najnaprednejših in najsodobneje opremljenih laboratorijih LOBA.

Omenjeno podjetje, katerega zastopnik je že več kot 25 let JOMAR iz Brezovice pri Ljubljani, je pred kratkim končalo gradnjo preizkusne dvorane, v kateri lahko izredno natančno posnemajo klimatske pogoje. Tako je mogoče izdelke, preden jih pošljejo na trg, nenehno preverjati in izpopolnjevati, ter seveda razvijati nove.

Usposobljeni parketarji, ki od strokovnjakov LOBA pridobivajo potrebno znanje, v Sloveniji zastopajo blagovno znamko in z vsemi pooblastili rešujejo reklamacije v imenu matičnega podjetja. Težave so, to je treba priznati, saj je slovenska stranka med najzahtevnejšimi v Evropi, zato se moramo z njimi znati ustrezno spoprijeti.

LOBA že pozna kakovost slovenskih parketarjev, saj so se večkrat izkazali, ko so uspešno uporabili izdelke na objektih, za katere niso bili prvotno namenjeni, zato jim matična organizacija popolnoma zaupa.

Predstavniki LOBA, ki so se udeležili srečanja s slovenskimi parketarji, so bili navdušeni nad njihovo odločnostjo in profesionalnostjo - slovenski parketarji so jih malodane spravljali v zadrego s strokovnimi vprašanji in prav tako strokovno podkovanimi trditvami. Gre za to, da udeleženci strokovnega usposabljanja prejmejo ustrezno potrdilo, predvsem pa v nekaj dneh spoznajo proizvodnjo in se seznanijo z možnostmi, ki jih ponujajo izdelki LOBA. Prav je, da imajo ti parketarji v rokah potrdilo o svojih sposobnostih, s katerim lahko kadarkoli dokažejo, da obvladajo posel. To pa ne bo pripomoglo le k večji prodaji lakov LOBA v Sloveniji, temveč predvsem h kakovosti storitev.